Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Układ zamknięty

Układ zamknięty

26/06/2022 | Flixfilm

Układ zamknięty på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter en korrupt embedsmand overtager en hurtigt voksende virksomhed, bliver grundlæggerne anklaget for ulovligt samarbejde og må kæmpe for at genoprette deres omdømme.

Układ zamknięty havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Układ zamknięty på YouTube.Se Układ zamknięty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Układ zamknięty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Układ zamknięty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Układ zamknięty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Układ zamknięty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar