Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Ultimate Beastmaster; Nyt gameshow med Sylvester Stallone

Ultimate Beastmaster; Nyt gameshow med Sylvester Stallone

12/05/2016 | Flixfilm

ultimate beastmaster netflix danmarkNetflix, verdens største streamingtjeneste for film og serier, bringer nu udøver fra hele verden sammen i det actionfyldte og revolutionerende show; Ultimate Beastmaster, hvor de skal kæmpe mod hinanden i sveddryppende udfordringer. Showet er lavet af selveste Sylvester Stallone (Creed, Grudge Match) og Dave Broome (The Biggest Loser, Strong), som naturligvis også medvirker. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I Ultimate Beastmaster skal 108 udøvere fra USA, Brasilien, Sydkorea, Mexico, Tyskland og Japan alle kæmpe mod hinanden over 10 episoder. Hver episode fokuserer på de enkelte lande, som blive på egen lokale sprog og med lokale værter.

Deltagerne skal kæmpe mod hinaden i fysisk krævende udfordringer med håb om at vinde konkurrencen og bliver kåret som The Beast. Vinderne fra de forskellige lande mødes så i sidste episode hvor kåringen af årets Ultimate Beastmaster sker efter flere hæsblæsende konkurrencer.

Hvert afsnit produceres som sagt lokalt og med lokale værter og herunder kan du se hvem der skal styre konkurrencen i de enkelte lands;

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i oktober 2022

Artiklen fortsætter under annoncen

USA: Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine, The Ridiculous Six), Charissa Thompson (Extra TV, Fox Sports)
Brasilien: Anderson Silva (UFC Middleweight Champion), Rafinha Bastos (Comedian, Journalist and TV Personality)
Sydkorea: Seo Kyung Suk (Actor, Comedian and TV Host), Park Kyeong Rim (Actress, Comedian and TV Host)
Mexico: Ines Sainz (Journalist, Sportscaster & TV Host), Luis Ernesto Franco (Actor and Producer)
Tyskland: Hans Sarpei (Former Soccer Player, TV Personality), Luke Mockridge (Comedian)
Japan: Sayaka Akimoto (Actress), Yuji Kondo (Sports Anchor)

“At bliver inviteret til at samarbejde med Netflix og den kendte producent Dave Broome i dette revolutionerende koncept var en mulighed som jeg ikke kunne sige nej til,” udtaler Sylvester Stallone.

Det forventes, at Ultimate Beastmaster får premiere på Netflix Danmark i slutningen af 2016 eller starten af 2017.Skriv kommentar