Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ultimate Beastmaster

Ultimate Beastmaster

31/08/2018 | Flixfilm

Se Ultimate Beastmaster på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tiki Barber, Rafinha Bastos, Luis Ernesto Franco, Inés Sainz
Spilletid: 55 min
Land: USA, Brazil, South Korea, Mexico, Japan, Germany
Sprog: English, Spanish, Korean, Japanese, German
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Terry Crews og Charissa Thompson er værter for denne vilde konkurrence, hvor eliteatleter fra USA og fem andre lande kæmper mod hinanden på en forhindringsbane.


Se Ultimate Beastmaster på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUltimate Beastmaster (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ultimate Beastmaster (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ultimate Beastmaster herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ultimate Beastmaster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ultimate Beastmaster (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Ultimate Beastmaster

  1. Emil - kl. 07:33, 03-09-2018:

    3. sæson er den hidtil klart bedste! Masser af nye tiltag, forhindringer og innovationer. De er virkelig tæt på den perfekte formel. Vildt underholdende! (Bingede 7 afsnit i går.)

    Skriv kommentar