Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ultimate Beastmaster

Ultimate Beastmaster

31/08/2018 | Flixfilm

Se Ultimate Beastmaster på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tiki Barber, Rafinha Bastos, Luis Ernesto Franco, Inés Sainz
Spilletid: 55 min
Land: USA, Brazil, South Korea, Mexico, Japan, Germany
Sprog: English, Spanish, Korean, Japanese, German, Portuguese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Terry Crews og Charissa Thompson er værter for denne vilde konkurrence, hvor eliteatleter fra USA og fem andre lande kæmper mod hinanden på en forhindringsbane.

Ultimate Beastmaster (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ultimate Beastmaster på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ultimate Beastmaster (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ultimate Beastmaster (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ultimate Beastmaster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ultimate Beastmaster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Ultimate Beastmaster

  1. Emil - kl. 07:33, 03-09-2018:

    3. sæson er den hidtil klart bedste! Masser af nye tiltag, forhindringer og innovationer. De er virkelig tæt på den perfekte formel. Vildt underholdende! (Bingede 7 afsnit i går.)

    Skriv kommentar