Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ultimate Beastmaster

Ultimate Beastmaster

31/08/2018 | Flixfilm

Ultimate Beastmaster på Netflix

Produktionsår: 2017–2018
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tiki Barber, Luis Ernesto Franco, Anderson Silva
Spilletid: 55 min
Land: United States, Brazil, South Korea, Mexico, Japan, Germany
Sprog: English, Spanish, Korean, Japanese, German, Portuguese
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Terry Crews og Charissa Thompson er værter for denne vilde konkurrence, hvor eliteatleter fra USA og fem andre lande kæmper mod hinanden på en forhindringsbane.

Ultimate Beastmaster (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ultimate Beastmaster på YouTube.Se Ultimate Beastmaster på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ultimate Beastmaster (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ultimate Beastmaster (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ultimate Beastmaster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ultimate Beastmaster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Ultimate Beastmaster

  1. Emil - kl. 07:33, 03-09-2018:

    3. sæson er den hidtil klart bedste! Masser af nye tiltag, forhindringer og innovationer. De er virkelig tæt på den perfekte formel. Vildt underholdende! (Bingede 7 afsnit i går.)

Skriv kommentar