Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ultimate Spider-Man

Ultimate Spider-Man

13/04/2018 | Flixfilm

Se Ultimate Spider-Man på Netflix

Indspilningsår: 2012–2017
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Drake Bell, Ogie Banks, Chi McBride, Logan Miller
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Peter Parker begynder at blive voksen i denne episke fortælling, hvor han er splittet mellem sit teenageliv og en kamp mellem SHIELD og skurken Norman Osborn.

Ultimate Spider-Man (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 13. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ultimate Spider-Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ultimate Spider-Man (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ultimate Spider-Man (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ultimate Spider-Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ultimate Spider-Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Ultimate Spider-Man

  1. Navn - kl. 18:20, 12-08-2015:

    hej jeg ville høre om 2 sæson af Ultimate Spider-Man kommer og hvis ja hvornår

    Skriv kommentar