Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ultraman

01/04/2019 | Flixfilm

Se Ultraman på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Action, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: D.C. Douglas, Josh Hutcherson, Cristina Valenzuela, Tara Sands
Spilletid: 25 min
Land: USA, Japan
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: For årtier siden forlod en stjernehelt en fredelig jord. Nu må Ultramans søn beskytte Jorden mod en ny trussel fra rummet.


Se Ultraman på Netflix

Anmeldelse: Ultraman - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUltraman (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ultraman (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ultraman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ultraman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ultraman (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar