Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ultraman

15/04/2022 | Flixfilm

Ultraman på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ryohei Kimura, Takuya Eguchi, Megumi Han
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: For årtier siden forlod en stjernehelt en fredelig jord. Nu må Ultramans søn beskytte Jorden mod en ny trussel fra rummet.

Ultraman (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ultraman på YouTube.Se Ultraman på NetflixAnmeldelse: Ultraman - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ultraman (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ultraman (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ultraman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ultraman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar