Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ultraman

11/05/2023 | Flixfilm

Ultraman på Netflix

Produktionsår: 2019–2023
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Josh Hutcherson, D.C. Douglas, Tara Sands
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: For årtier siden forlod en stjernehelt en fredelig jord. Nu må Ultramans søn beskytte Jorden mod en ny trussel fra rummet.



Se Ultraman på Netflix




Anmeldelse: Ultraman - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Ultraman (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 11. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ultraman på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Ultraman (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ultraman (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ultraman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ultraman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar