Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ultramarine Magmell

Ultramarine Magmell

10/10/2019 | Flixfilm

Ultramarine Magmell på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Årtier efter et nyt kontinents pludselige tilblivelse hjælper en ung professionel redningsmand eventyrerne, der udforsker denne farlige og ukendte verden.

Ultramarine Magmell (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ultramarine Magmell på YouTube.Se Ultramarine Magmell på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ultramarine Magmell (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ultramarine Magmell (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ultramarine Magmell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ultramarine Magmell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar