Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ultramarine Magmell

Ultramarine Magmell

10/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Ultramarine Magmell på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Årtier efter et nyt kontinents pludselige tilblivelse hjælper en ung professionel redningsmand eventyrerne, der udforsker denne farlige og ukendte verden.


Se Ultramarine Magmell på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ultramarine Magmell (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ultramarine Magmell (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ultramarine Magmell herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ultramarine Magmell er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ultramarine Magmell (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar