Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ultras

20/03/2020 | Flixfilm

Se Ultras på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Francesco Lettieri
Skuespillere: Aniello Arena, Ciro Nacca, Simone Borrelli, Daniele Vicorito
Spilletid: 108 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En aldrende fodboldfanatiker ser sin fortid i øjnene, mens han kæmper for at skabe en anderledes fremtid for sig selv og en ung fodboldtilhænger.


Se Ultras på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUltras havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ultras ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ultras herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ultras er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ultras stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar