Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ultraviolet

Ultraviolet

17/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Ultraviolet på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short
Instruktør: Marc Johnson
Skuespillere: Kanchana Katkaew
Spilletid: 9 min
Land: France
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: En onlinegruppe bestående af amatørdetektiver, bruger teknologi til at opklare forbrydelser − og få excentriske venner − i deres jagt på retfærdighed.


Se Ultraviolet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ultraviolet (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ultraviolet (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ultraviolet herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ultraviolet er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ultraviolet (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar