Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ultraviolet

Ultraviolet

19/12/2019 | Flixfilm

Ultraviolet på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Viet Anh Do, Marta Nieradkiewicz, Bartlomiej Topa
Spilletid: 60 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En onlinegruppe bestående af amatørdetektiver, bruger teknologi til at opklare forbrydelser − og få excentriske venner − i deres jagt på retfærdighed.

Ultraviolet (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ultraviolet på YouTube.Se Ultraviolet på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ultraviolet (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ultraviolet (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ultraviolet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ultraviolet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar