Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ultraviolet

Ultraviolet

08/04/2017 | Flixfilm

Se Ultraviolet på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Kurt Wimmer
Skuespillere: Milla Jovovich, Cameron Bright, Nick Chinlund, Sebastien Andrieu
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English, Vietnamese
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: En vampyrlignende sygdom begynder at smitte mennesker. De smittede får højere intelligens, fantastisk udholdenhed og lynende hastighed.


Se Ultraviolet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUltraviolet havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ultraviolet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ultraviolet herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ultraviolet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ultraviolet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Ultraviolet

  1. Bjørn - kl. 00:10, 12-04-2017:

    Kæft det var dog en gennemført kedelig og ringe sc-ifi film!!

    Skriv kommentar