Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Um Dia de Futebol

Um Dia de Futebol

31/10/2022 | Flixfilm

Um Dia de Futebol på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Carlos Kiko Gomes, Riccardo Rossi
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Portugal
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Oplev en dag i tilværelsen for spillere og fans i Desportivo das Aves – et undertippet hold der nåede til finalen i det portugisiske mesterskab.Se Um Dia de Futebol på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Um Dia de Futebol havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Um Dia de Futebol på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Um Dia de Futebol ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Um Dia de Futebol stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Um Dia de Futebol, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Um Dia de Futebol er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar