Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Uma Maheswara Ugra Roopasya

Uma Maheswara Ugra Roopasya

29/07/2020 | Flixfilm

Se Uma Maheswara Ugra Roopasya på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Venkatesh Maha
Skuespillere: Satyadev Kancharana, V.K. Naresh, Suhas
Spilletid: 136 min
Land: India
Sprog: Telugu
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En fotograf bliver overmandet og ydmyget i en slåskamp, hvor han forsøger at afværge en konflikt mellem de øvrige i landsbyen, og han sværger hævn over sin angriber.

Uma Maheswara Ugra Roopasya havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Uma Maheswara Ugra Roopasya på YouTube.Se Uma Maheswara Ugra Roopasya på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Uma Maheswara Ugra Roopasya ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Uma Maheswara Ugra Roopasya stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Uma Maheswara Ugra Roopasya, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Uma Maheswara Ugra Roopasya er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar