Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Uma Maheswara Ugra Roopasya

Uma Maheswara Ugra Roopasya

29/07/2020 | Flixfilm

Se Uma Maheswara Ugra Roopasya på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Maha Venkatesh
Skuespillere: Satyadev Kancharana, Chandana Koppisetti, Karuna Kumar, V.K. Naresh
Spilletid: 136 min
Land: India
Sprog: Telugu
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: En fotograf bliver overmandet og ydmyget i en slåskamp, hvor han forsøger at afværge en konflikt mellem de øvrige i landsbyen, og han sværger hævn over sin angriber.


Se Uma Maheswara Ugra Roopasya på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Uma Maheswara Ugra Roopasya havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Uma Maheswara Ugra Roopasya ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Uma Maheswara Ugra Roopasya:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Uma Maheswara Ugra Roopasya er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Uma Maheswara Ugra Roopasya stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar