Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Umrika

01/10/2016 | Flixfilm

Se Umrika på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Prashant Nair
Skuespillere: Aashish Bhatt, Uplaksh Kochhar, Megh Pant, Mayur More
Spilletid: 98 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En ambitiøs mand forlader sin lille indiske landsby og rejser til Amerika, men da hans breve hjem ikke længere når frem, begiver hans bror sig ud på sit eget eventyr.


Se Umrika på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Umrika havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Umrika ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Umrika:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Umrika er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Umrika stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar