Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Un aller simple

Un aller simple

08/03/2022 | Flixfilm

Un aller simple på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Laurent Heynemann
Skuespillere: Jacques Villeret, Barbara Schulz, Lorànt Deutsch
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 4.8

Handling: En embedsmand med ægteskabsproblemer accepterer en opgave, der består i at hjælpe en ung mand med at vende tilbage til sit hjemland.

Un aller simple havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Un aller simple på YouTube.Se Un aller simple på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Un aller simple ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Un aller simple stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Un aller simple, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Un aller simple er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar