Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Un ami parfait

Un ami parfait

27/03/2022 | Flixfilm

Un ami parfait på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Crime, Mystery, Romance
Instruktion: Francis Girod
Skuespillere: Antoine de Caunes, Jean-Pierre Lorit, Carole Bouquet
Spilletid: 106 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En journalist lider af hukommelsestab efter at have ligget i koma. Han får sin bedste ven til at hjælpe sig med at samle alle brikkerne og lægge puslespillet.

Un ami parfait havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Un ami parfait på YouTube.Se Un ami parfait på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Un ami parfait ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Un ami parfait stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Un ami parfait, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Un ami parfait er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar