Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Un ami viendra ce soir

Un ami viendra ce soir

11/10/2022 | Flixfilm

Un ami viendra ce soir på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I august 1944 ankommer tyske soldater til et hospital i de franske alper på jagt efter modstandsfolk. Men tingene er ikke, som de ser ud til.

Un ami viendra ce soir havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Un ami viendra ce soir på YouTube.Se Un ami viendra ce soir på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Un ami viendra ce soir ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Un ami viendra ce soir stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Un ami viendra ce soir, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Un ami viendra ce soir er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar