Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Un beau monstre

Un beau monstre

18/02/2022 | Flixfilm

Un beau monstre på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En charmerende men sadistisk mand finder nydelse i at torturere sine ægtefæller, indtil en politimand begynder at undersøge sagen.

Un beau monstre havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Un beau monstre på YouTube.Se Un beau monstre på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Un beau monstre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Un beau monstre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Un beau monstre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Un beau monstre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar