Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Un crime au paradis

Un crime au paradis

21/03/2022 | Flixfilm

Un crime au paradis på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy
Instruktion: Jean Becker
Skuespillere: Jacques Villeret, Josiane Balasko, André Dussollier
Spilletid: 89 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Stakkels Jojo vil bare gerne tage sig af sine geder på gården, han kalder Paradis, men hans bitre, onde og foragtelige kone, Lulu, gør hans liv til et helvede.Se Un crime au paradis på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Un crime au paradis havde premiere på Netflix Danmark den 21. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Un crime au paradis på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Un crime au paradis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Un crime au paradis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Un crime au paradis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Un crime au paradis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar