Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Un Jeans E Una Maglietta

Un Jeans E Una Maglietta

19/05/2021 | Flixfilm

Se Un Jeans E Una Maglietta på Netflix

Produktionsår: 1983
Genre: Musical, Romance
Instruktion: Mariano Laurenti
Skuespillere: Nino D'Angelo, Roberta Olivieri, Bombolo
Spilletid: 81 min
Land: Italy
Sprog: Italian, Neapolitan
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Nino arbejder som tjener på den italienske ø Capri, hvor han falder for en ung kvinde med en rig – og misbilligende – far.

Un Jeans E Una Maglietta havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Un Jeans E Una Maglietta på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Un Jeans E Una Maglietta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Un Jeans E Una Maglietta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Un Jeans E Una Maglietta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Un Jeans E Una Maglietta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar