Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Un lugar en el cine

Un lugar en el cine

24/08/2022 | Flixfilm

Un lugar en el cine på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Documentary
Instruktion: Alberto Morais
Skuespillere: Theodoros Angelopoulos, Ninetto Davoli, Víctor Erice
Spilletid: 106 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, Italian, Greek
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Store filmskabere undersøger betydningen af neorealismebevægelsen og arven fra instruktøren Pier Paolo Pasolini i denne dokumentar.

Un lugar en el cine havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Un lugar en el cine på YouTube.Se Un lugar en el cine på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Un lugar en el cine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Un lugar en el cine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Un lugar en el cine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Un lugar en el cine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar