Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Un mondo nuovo

Un mondo nuovo

21/04/2021 | Flixfilm

Se Un mondo nuovo på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: Alberto Negrin
Skuespillere: Vinicio Marchioni, Isabella Ragonese, Peppino Mazzotta, Orlando Cinque
Spilletid: 100 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Under 2. verdenskrig bliver en gruppe unge antifascister idømt fængselsstraf på en ø, hvor de arbejder på det banebrydende Ventotene-manifest.

Un mondo nuovo havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Un mondo nuovo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Un mondo nuovo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Un mondo nuovo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Un mondo nuovo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Un mondo nuovo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar