Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Un nuevo comienzo

Un nuevo comienzo

08/09/2022 | Flixfilm

Un nuevo comienzo på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Miguel Jimenez
Skuespillere: Julián Candón, Teresa del Olmo, Clàudia Font
Spilletid: 91 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Efter en ung kvinde mister sin far på tragisk vis, begynder hun at sætte spørgsmål ved sit utilfredsstillende liv og sit krævende ægteskab.

Un nuevo comienzo havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Un nuevo comienzo på YouTube.Se Un nuevo comienzo på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Un nuevo comienzo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Un nuevo comienzo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Un nuevo comienzo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Un nuevo comienzo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar