Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Un Plus Une

Un Plus Une

01/08/2017 | Flixfilm

Se Un Plus Une på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En mandschauvinistisk musiker rejser til Indien, hvor han komponerer musik til en Bollywoodfilm og helt uventet falder for den franske ambassadørs kone.


Se Un Plus Une på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUn Plus Une havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Un Plus Une ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Un Plus Une herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Un Plus Une er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Un Plus Une stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar