Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Un week-end sur deux

Un week-end sur deux

07/04/2023 | Flixfilm

Un week-end sur deux på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Drama
Instruktion: Nicole Garcia
Skuespillere: Nathalie Baye, Joachim Serreau, Félicie Pasotti
Spilletid: 104 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Under et af de sjældne øjeblikke sammen med sine børn trodser en småtosset skuespillerinde sin eks og stikker af med børnene for at se på stjerneskud i Spanien.Se Un week-end sur deux på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Un week-end sur deux havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Un week-end sur deux på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Un week-end sur deux ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Un week-end sur deux stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Un week-end sur deux, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Un week-end sur deux er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar