Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Una casa nel cuore

Una casa nel cuore

22/04/2021 | Flixfilm

Se Una casa nel cuore på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Andrea Porporati
Skuespillere: Cristiana Capotondi, Giorgio Colangeli, Simone Montedoro, Michela Andreozzi
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en kvindes mand forsvinder og efterlader hende med en stor gæld, finder hun sammen med sin datter en midlertidig bolig på en husbåd.

Una casa nel cuore havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Una casa nel cuore på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Una casa nel cuore ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Una casa nel cuore stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Una casa nel cuore, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Una casa nel cuore er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar