Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Una preciosa puesta de sol

Una preciosa puesta de sol

04/07/2022 | Flixfilm

Una preciosa puesta de sol på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Drama
Instruktion: Álvaro del Amo
Skuespillere: Marisa Paredes, Ana Torrent, Marta Larralde
Spilletid: 84 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: For tre generationer af kvinder fra samme familie giver en weekendtur sammen i bjergene en mulighed for at rive op i ubekvemme sandheder.

Una preciosa puesta de sol havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Una preciosa puesta de sol på YouTube.Se Una preciosa puesta de sol på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Una preciosa puesta de sol ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Una preciosa puesta de sol stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Una preciosa puesta de sol, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Una preciosa puesta de sol er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar