Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Una sull’altra

Una sull’altra

01/01/2022 | Flixfilm

Una sull’altra på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En utro læge, der står til at arve en million dollar, da hans svagelige hustru dør, bliver på morbid vis tiltrukket af hendes dobbeltgænger på en stripklub.

Una sull’altra havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Una sull’altra på YouTube.Se Una sull’altra på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Una sull’altra ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Una sull’altra stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Una sull’altra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Una sull’altra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar