Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unabomber – In His Own Words

Unabomber – In His Own Words

22/02/2020 | Flixfilm

Se Unabomber – In His Own Words på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I en sand historie, hvor virkelighed overgår fiktion, forsøger CIA at gøre den berygtede Unabomber, Ted Kaczynski, til superagent – en plan, der giver bagslag.


Se Unabomber – In His Own Words på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Unabomber – In His Own Words (Unabomberen – den gale sandhed) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unabomber – In His Own Words (Unabomberen – den gale sandhed) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Unabomber – In His Own Words:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unabomber – In His Own Words (Unabomberen – den gale sandhed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unabomber – In His Own Words (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar