Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unabomber – In His Own Words

Unabomber – In His Own Words

22/02/2020 | Flixfilm

Unabomber – In His Own Words på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I en sand historie, hvor virkelighed overgår fiktion, forsøger CIA at gøre den berygtede Unabomber, Ted Kaczynski, til superagent – en plan, der giver bagslag.

Unabomber – In His Own Words (Unabomberen – den gale sandhed) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unabomber – In His Own Words på YouTube.Se Unabomber – In His Own Words på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unabomber – In His Own Words (Unabomberen – den gale sandhed) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unabomber – In His Own Words (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unabomber – In His Own Words, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unabomber – In His Own Words (Unabomberen – den gale sandhed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar