Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unaccompanied Minors

Unaccompanied Minors

22/10/2014 | Flixfilm

Se Unaccompanied Minors på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Paul Feig
Skuespillere: Dyllan Christopher, Tyler James Williams, Gia Mantegna
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Fem meget forskellige børn sner inde i en lufthavn juleaften og prøver nu at komme tilbage til deres familier og narre den gnavne vagtmand.

Unaccompanied Minors havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Unaccompanied Minors på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unaccompanied Minors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unaccompanied Minors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unaccompanied Minors, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unaccompanied Minors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar