Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unacknowledged

Unacknowledged

21/08/2017 | Flixfilm

Se Unacknowledged på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Michael Mazzola
Skuespillere: Giancarlo Esposito, Steven M. Greer, Carl Sagan, Richard Doty
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: UFO-eksperten dr. Steven Greer interviewer vidner og fremviser klassificerede dokumenter om rumvæseners eksistens.


Se Unacknowledged på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnacknowledged havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unacknowledged ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Unacknowledged herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unacknowledged er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unacknowledged stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar