Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unauthorized Living

Unauthorized Living

31/01/2020 | Flixfilm

Se Unauthorized Living på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jose Coronado, Álex González, Claudia Traisac, Luis Zahera
Spilletid: 75 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Da en galicisk skibsreder og narkobaron, som forsøger at skjule sin Alzheimer, vil trække sig tilbage, planlægger hans højre hånd at stjæle imperiet fra arvingen.

Unauthorized Living (Et uautoriseret liv) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Unauthorized Living på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unauthorized Living (Et uautoriseret liv) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unauthorized Living (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unauthorized Living, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unauthorized Living (Et uautoriseret liv) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Unauthorized Living

 1. Silvija - kl. 17:06, 31-01-2020:

  Som jeg kan læse så skulle sæson 2 af Unauthorized Living vises fra i dag 31.01.
  men jeg kan ikke se den på Netflix?

  Hilsen Silvija

 2. Bente stegmann - kl. 07:49, 01-02-2020:

  Kan ikke se er uautoriseret liv, skulle være kommet i går, hvornår kan vi se den?

  Skriv kommentar