Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unbelievable

Unbelievable

13/09/2019 | Flixfilm

Se Unbelievable på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kaitlyn Dever, Toni Collette, Merritt Wever, Blake Ellis
Spilletid: 385 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Da en ung kvinde beskyldes for at lyve om en voldtægt, ser to kvindelige betjente på en række overfald, som ligner uhyggeligt meget. Inspireret af virkelige hændelser.


Se Unbelievable på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnbelievable (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unbelievable (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Unbelievable herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unbelievable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unbelievable (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Unbelievable

  1. Gitte - kl. 19:43, 15-09-2019:

    Genial

  2. Margrethe - kl. 13:49, 18-09-2019:

    Tak fordi I sendte denne serie!

    Skriv kommentar