Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unbelievable

Unbelievable

13/09/2019 | Flixfilm

Unbelievable på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kaitlyn Dever, Toni Collette, Merritt Wever
Spilletid: 385 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Da en ung kvinde beskyldes for at lyve om en voldtægt, ser to kvindelige betjente på en række overfald, som ligner uhyggeligt meget. Inspireret af virkelige hændelser.Se Unbelievable på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unbelievable (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unbelievable på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unbelievable (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unbelievable (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unbelievable, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unbelievable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Unbelievable

  1. Gitte - kl. 19:43, 15-09-2019:

    Genial

  2. Margrethe - kl. 13:49, 18-09-2019:

    Tak fordi I sendte denne serie!

Skriv kommentar