Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unbelievable

Unbelievable

13/09/2019 | Flixfilm

Unbelievable på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kaitlyn Dever, Toni Collette, Merritt Wever
Spilletid: 385 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Da en ung kvinde beskyldes for at lyve om en voldtægt, ser to kvindelige betjente på en række overfald, som ligner uhyggeligt meget. Inspireret af virkelige hændelser.

Unbelievable (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unbelievable på YouTube.Se Unbelievable på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unbelievable (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unbelievable (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unbelievable, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unbelievable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Unbelievable

  1. Gitte - kl. 19:43, 15-09-2019:

    Genial

  2. Margrethe - kl. 13:49, 18-09-2019:

    Tak fordi I sendte denne serie!

Skriv kommentar