Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend

05/08/2020 | Flixfilm

Se Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Claire Scanlon
Skuespillere: Ellie Kemper, Tituss Burgess, Carol Kane, Jane Krakowski
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Et interaktivt Kimmy-specialprogram! Kimmy skal giftes, men først må hun afsløre præstens onde plan. Hvad skal hun gøre? Valget er dit.


Se Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar