Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Unbreakable Kimmy Schmidt på Netflix 6. marts

Unbreakable Kimmy Schmidt på Netflix 6. marts

17/02/2015 | Flixfilm

unbreakable kimmy schimidt plakat trailer netflix danmarkDen 6. marts har Netflix Danmark premiere på hele første sæson af den nye sjove komedieserie Unbreakable Kimmy Schmidt, som er lavet af Tina Fey og Robert Carlock, skaberne fra 30 Rock. I den forbindelse har Netflix netop udsendt plakaten og en ny trailer til serien.

I Unbreakable Kimmy Schmidt bliver Ellie Kemper, som er bedst kendt for hendes rolle som den naive receptionist Erin Hannon i fire sæsoner af serien The Office, reddet fra en dommedagskult og begynder et nyt liv som barnepige hos en rig kvinde (Jane Krakowski fra 30 Rock) i New York. Med kun en rygsæk, kondisko med lys og et par biblioteksbøger, der for længst skulle have været afleveret, begiver hun sig ud i en verden, hun ikke troede eksisterede længere og får et job som barnepige hos en rig kvinde. I serien medvirker også Tituss Burgess (30 Rock).

LÆS OGSÅ   Anders Matthesen hitter ude i verden

Den nye trailer giver et indblik i Kimmys (Ellie Kemper) positive syn på verden efter at være blevet reddet fra kulten efter 15 år i fangeskab. I videoen ses hun spadsere rundt i regnvejr og hopper med et stort smil i en vandpyt – alt imens verden synes mørk og grå for alle andre mennesker.

Første sæson er på 13 episoder og der kommer en sæson 2 senere på året eller i starten af 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Unbreakable Kimmy Schmidt sæson 1 på Netflix Danmark fra 6. marts.
Skriv kommentar