Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ returnerer som interaktiv serie

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ returnerer som interaktiv serie

13/05/2019 | Flixfilm

Unbreakable Kimmy Schmidt interaktiv serie netflixNetflix-komedien ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ fik sidste år dødsstødet af streamingtjenesten efter fire sæsoner, men nu giver Netflix komedieserien en ekstra chance.

Det er netop blevet annonceret, at ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ vender tilbage på skærmen som en interaktiv serie.

Netflix har tidligere prøvet krafter med interaktive serier, heriblandt ‘Black Mirror: Bandersnatch’ og senest ‘You vs. Wild’ med den altid energiske Bear Grylls i front.

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ var én af de første originale komedieserier fra Netflix og det vil også være den første komedieserie som streamingtjenesten kaster sig ud i at gøre interaktiv.

Artiklen fortsætter under annoncen

I serien vil fans og seere få mulighed for at få indflydelse på historien og tage valg for hovedpersonerne, samt vælge i mellem forskellige jokes.

Til trods for at serien oprindelig blev droppet sidste år, så er skuespillerne Ellie Kemper, Tituss Burgess, Jane Krakowski og Carol Kane alle tilbage i deres vante roller i special-afsnittet, som får premiere i 2020.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 22 – 2022)

Tina Fey og Robert Carlock har skabt ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, der har Ellie Kemper (‘The Office’, ‘Bridesmaids’, ’21 Jump Street’) i hovedrollen, som handler om Kimmy (Ellie Kemper), som efter 15 år hvor hun har levet i en kult, bliver reddet sammen med tre andre kvinder. For at vende tilbage til livet, rejser Kimmy til New York, men det er ikke nemt at indpasse sig efter 15 år i fangeskab.

Se ‘Unbreakable Kimmy Schmidt‘ på Netflix Danmark. Det nye specialafsnit får premiere i 2020.
Skriv kommentar