Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ vender tilbage i 2018

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ vender tilbage i 2018

15/06/2017 | Flixfilm

Den originale komedieserie fra Netflix; ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ får en sæson 4, der får eksklusiv premiere på Netflix Danmark i 2018.

Det skriver den amerikanske streamingtjeneste i en pressemeddelelse.

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, som er skabt af de samme bag komedien ’30 Rock’, har fået et utal af roser og er blevet nomineret til intet mindre end 11 Emmys i løbet af årerne og den seneste sæson 3, der havde premiere den 19. maj 2017, er ligeledes blevet overdynget med gode anmeldelser.

Komedieserien er dermed blev fornyet med en sæson 4 mindre end en måned siden at tredje sæson blev tilgængelig på streamingtjenesten.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’, der har Ellie Kemper (The Office, Bridesmaids, 21 Jump Street) i hovedrollen, handler om Kimmy (Ellie Kemper), som efter 15 år hvor hun har levet i en kult, bliver reddet sammen med tre andre kvinder. For at vende tilbage til livet, rejser Kimmy til New York, men det er ikke nemt at indpasse sig efter 15 år i fangeskab.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 33 – 2021)

Foruden ovenstående, er serien også blevet gæste af et utal af stjerneskuespillere, heri blandt Anna Camp, Josh Charles, David Cross, Amy Sedaris, Tina Fey, Daveed Diggs og Jon Hamm.

Tina Fey og Robert Carlock har i samarbejde skrevet og produceret Unbreakable Kimmy Schmidt. De har tidligere stået bag den populære komedieserie 30 Rock, som har vundet et utal af priser.

Se ‘Unbreakable Kimmy Schmidt‘ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar