Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unbreakable Kimmy Schmidt

Unbreakable Kimmy Schmidt

25/01/2019 | Flixfilm

Unbreakable Kimmy Schmidt på Netflix

Produktionsår: 2015–2020
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ellie Kemper, Jane Krakowski, Tituss Burgess
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Da en kvinde reddes fra en dommedagskult og ender i New York, må hun klare sig i en verden, hun ikke troede fandtes mere.Se Unbreakable Kimmy Schmidt på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unbreakable Kimmy Schmidt (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unbreakable Kimmy Schmidt på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unbreakable Kimmy Schmidt (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unbreakable Kimmy Schmidt (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unbreakable Kimmy Schmidt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unbreakable Kimmy Schmidt er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar