Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unbreakable Kimmy Schmidt

Unbreakable Kimmy Schmidt

25/01/2019 | Ingen kommentarer

Se Unbreakable Kimmy Schmidt på Netflix

Indspilningsår: 2015–2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ellie Kemper, Tituss Burgess, Carol Kane, Jane Krakowski
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Da en kvinde reddes fra en dommedagskult og ender i New York, må hun klare sig i en verden, hun ikke troede fandtes mere.


Se Unbreakable Kimmy Schmidt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Unbreakable Kimmy Schmidt (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unbreakable Kimmy Schmidt (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Unbreakable Kimmy Schmidt herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unbreakable Kimmy Schmidt er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unbreakable Kimmy Schmidt (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar