Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unbridled

Unbridled

31/08/2019 | Flixfilm

Unbridled på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Thriller
Instruktion: Jota Linares
Skuespillere: Natalia de Molina, Daniel Grao, Natalia Mateo
Spilletid: 96 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En loyal politikerhustru, som er desperat efter at dække over sin mands hemmelighed, forsøger at afværge truslerne mod deres lovende, nye tilværelse.

Unbridled (Uden tøjler) havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unbridled på YouTube.Se Unbridled på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Unbridled (Uden tøjler) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unbridled stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unbridled, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unbridled (Uden tøjler) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar