Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unbridled

Unbridled

31/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Unbridled på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Thriller
Instruktør: Jota Linares
Skuespillere: Natalia de Molina, Daniel Grao, Natalia Mateo, Ignacio Mateos
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: En loyal politikerhustru, som er desperat efter at dække over sin mands hemmelighed, forsøger at afværge truslerne mod deres lovende, nye tilværelse.


Se Unbridled på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Unbridled (Uden tøjler) havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unbridled (Uden tøjler) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Unbridled herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unbridled (Uden tøjler) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unbridled stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar