Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Unbroken

04/09/2020 | Flixfilm

Se Unbroken på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Biography, Drama, Sport, War
Instruktør: Angelina Jolie
Skuespillere: Jack O'Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund, Miyavi
Spilletid: 137 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese, Italian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Den olympiske løbestjerne Louis Zamperini bliver pilot i løbet af 2. verdenskrig og kæmper en sej kamp for overlevelse i japansk fangenskab.Se Unbroken på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Unbroken havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unbroken ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unbroken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unbroken stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar