Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Unbroken

15/04/2023 | Flixfilm

Unbroken på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: Angelina Jolie
Skuespillere: Jack O'Connell, Miyavi, Domhnall Gleeson
Spilletid: 137 min
Land: United States
Sprog: English, Japanese, Ukrainian, Italian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Den olympiske løbestjerne Louis Zamperini bliver pilot i løbet af 2. verdenskrig og kæmper en sej kamp for overlevelse i japansk fangenskab.Se Unbroken på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Unbroken havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Unbroken på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Unbroken ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unbroken stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Unbroken, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Unbroken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar