Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross

01/10/2016 | Flixfilm

Se Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Paul Taublieb, Jon Freeman(co-director)
Skuespillere: Josh Brolin, Brian Deegan, Seth Enslow, Carey Hart
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Denne adrenalinsusende dokumentar skildrer populariteten af freestyle motocross – måske verdens mest ekstreme sport – og sætter fokus på dens pionerer.


Se Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar