Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Uncharted Amazon

Uncharted Amazon

11/09/2022 | Flixfilm

Uncharted Amazon på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Livet i verdens største regnskov byder på mange udfordringer for dens beboere – fra rovdyr og regntid til skovhugst og klimaforandringer.

Uncharted Amazon havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Uncharted Amazon på YouTube.Se Uncharted Amazon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Uncharted Amazon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Uncharted Amazon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Uncharted Amazon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Uncharted Amazon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar