Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Uncle Buck

Uncle Buck

01/04/2018 | Flixfilm

Se Uncle Buck på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Comedy
Instruktør: John Hughes
Skuespillere: John Candy, Jean Louisa Kelly, Gaby Hoffmann, Macaulay Culkin
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Komikeren John Candy optræder som den berygtede ansvarsløse onkel, som skal passe sin brors børn under en familiekrise.


Se Uncle Buck på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUncle Buck havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Uncle Buck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Uncle Buck herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Uncle Buck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Uncle Buck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar