Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Uncle Buck

Uncle Buck

01/04/2018 | Flixfilm

Uncle Buck på Netflix

Produktionsår: 1989
Genre: Comedy
Instruktion: John Hughes
Skuespillere: John Candy, Macaulay Culkin, Jean Louisa Kelly
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Komikeren John Candy optræder som den berygtede ansvarsløse onkel, som skal passe sin brors børn under en familiekrise.

Uncle Buck havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Uncle Buck på YouTube.Se Uncle Buck på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Uncle Buck ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Uncle Buck stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Uncle Buck, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Uncle Buck er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar