Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Uncle Drew

Uncle Drew

06/01/2022 | Flixfilm

Uncle Drew på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Sport
Instruktion: Charles Stone III
Skuespillere: Kyrie Irving, Lil Rel Howery, Shaquille O'Neal
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da den uheldige sneakersælger Dax får brug for penge, beder han en lokal legende og sit gamle baskethold om hjælp med at vinde en streetbasket-turnering.

Uncle Drew havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Uncle Drew på YouTube.Se Uncle Drew på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Uncle Drew ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Uncle Drew stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Uncle Drew, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Uncle Drew er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar