Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Uncle from Another World

Uncle from Another World

21/07/2022 | Flixfilm

Uncle from Another World på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have ligget i koma i 17 år vågner Takafumis midaldrende onkel pludselig op og taler et ukendt sprog, og han har fået magiske kræfter.

Uncle from Another World (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Uncle from Another World på YouTube.Se Uncle from Another World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Uncle from Another World (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Uncle from Another World (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Uncle from Another World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Uncle from Another World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar