Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Uncorked

27/03/2020 | Flixfilm

Uncorked på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Prentice Penny
Skuespillere: Courtney B. Vance, Lashun Pollard, Michael Mobley
Spilletid: 104 min
Land: United States, France
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En ung mand føler sig splittet mellem sin drøm om at blive sommelier og sin fars forventninger om, at han skal overtage familiefirmaet.

Uncorked havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Uncorked på YouTube.Se Uncorked på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Uncorked ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Uncorked stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Uncorked, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Uncorked er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar