Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Uncoupled

Uncoupled

29/07/2022 | Flixfilm

Uncoupled på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Neil Patrick Harris, Tisha Campbell, Brooks Ashmanskas
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En ejendomsmægler i New York bliver rystet, da hans kæreste gennem mange år forlader ham, og han skal til at starte forfra og begynde at date igen efter at være fyldt 40.

Uncoupled (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Uncoupled på YouTube.Se Uncoupled på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Uncoupled (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Uncoupled (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Uncoupled, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Uncoupled er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar