Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Uncut Gems

Uncut Gems

31/01/2020 | Flixfilm

Se Uncut Gems på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Benny Safdie, Josh Safdie
Skuespillere: Mesfin Lamengo, Sun Zhi Hua-Hilton, Liang Wei-Hui-Duncan, Sunny Wu Jin Zahao
Spilletid: 135 min
Land: USA
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Med stigende gæld og vrede kreditorer i hælene sætter en hurtigsnakkende juveler fra New York alt på spil for at holde sig oven vande og i live.

Uncut Gems havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Uncut Gems på NetflixAnmeldelse: Uncut Gems

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Uncut Gems ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Uncut Gems stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Uncut Gems, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Uncut Gems er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar