Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Uncut Gems

Uncut Gems

31/01/2020 | Flixfilm

Uncut Gems på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Benny Safdie, Josh Safdie
Skuespillere: Adam Sandler, Julia Fox, Idina Menzel
Spilletid: 135 min
Land: United States
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Med stigende gæld og vrede kreditorer i hælene sætter en hurtigsnakkende juveler fra New York alt på spil for at holde sig oven vande og i live.Se Uncut Gems på Netflix
Anmeldelse: Uncut Gems

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Uncut Gems havde premiere på Netflix Danmark den 31. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Uncut Gems på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Uncut Gems ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Uncut Gems stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Uncut Gems, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Uncut Gems er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar