Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Undecided: The Movie

Undecided: The Movie

16/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Undecided: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Julio DePietro
Skuespillere: Jason Selvig, Davram Stiefler, Aasif Mandvi, Jena Friedman
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Denne satirefilm, med virkelige kandidatindslag, følger 2 vælgere, der endnu ikke ved, hvem de vil stemme på, i kampagneforløbet forud for præsidentvalget i 2016.


Se Undecided: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Undecided: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Undecided: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Undecided: The Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Undecided: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Undecided: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar