Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under an Arctic Sky

Under an Arctic Sky

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Under an Arctic Sky på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Short, Adventure, Sport
Instruktør: Chris Burkard
Skuespillere: Chris Burkard, Sam Hammer, Steve Hawk, Sigurdur Jonsson
Spilletid: 39 min
Land: USA
Sprog: Icelandic, English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Seks frygtløse surfere rejser til Islands nordkyst for at ride på de største bølger, de nogensinde har oplevet, og filmet med højteknologiske kameraer.


Se Under an Arctic Sky på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Under an Arctic Sky havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Under an Arctic Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Under an Arctic Sky herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Under an Arctic Sky er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under an Arctic Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar