Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under an Arctic Sky

Under an Arctic Sky

15/12/2017 | Flixfilm

Se Under an Arctic Sky på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Short, Adventure, Sport
Instruktør: Chris Burkard
Skuespillere: Chris Burkard, Sam Hammer, Steve Hawk, Sigurdur Jonsson
Spilletid: 39 min
Land: USA
Sprog: Icelandic, English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Seks frygtløse surfere rejser til Islands nordkyst for at ride på de største bølger, de nogensinde har oplevet, og filmet med højteknologiske kameraer.


Se Under an Arctic Sky på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkUnder an Arctic Sky havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Under an Arctic Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Under an Arctic Sky herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Under an Arctic Sky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under an Arctic Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar