Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under Fire

Under Fire

24/08/2022 | Flixfilm

Under Fire på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: Larry Wright, George Christopher Hayes
Skuespillere: Kareem L. Alston, Quincey Alston, Tammy Boggs Bason
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: På Station Øst skal et sammentømret team af brandmænd finde ud af at balancere et farligt og stressende job med personlige udfordringer og faglig modgang.

Under Fire (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Under Fire på YouTube.Se Under Fire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Under Fire (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under Fire (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Under Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Under Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar