Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under Siege 2: Dark Territory

Under Siege 2: Dark Territory

10/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Under Siege 2: Dark Territory på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Geoff Murphy
Skuespillere: Steven Seagal, Eric Bogosian, Everett McGill, Katherine Heigl
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Den pensionerede terrorbekæmper Casey Ryback og hans niece er ombord på et tog mod vest, da det indtages af en psykopat med planer om at jævne østkysten med jorden.


Se Under Siege 2: Dark Territory på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Under Siege 2: Dark Territory havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Under Siege 2: Dark Territory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Under Siege 2: Dark Territory herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Under Siege 2: Dark Territory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under Siege 2: Dark Territory stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar