Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Under Siege 2: Dark Territory

Under Siege 2: Dark Territory

15/01/2023 | Flixfilm

Under Siege 2: Dark Territory på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktion: Geoff Murphy
Skuespillere: Steven Seagal, Eric Bogosian, Everett McGill
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Den pensionerede terrorbekæmper Casey Ryback og hans niece er ombord på et tog mod vest, da det indtages af en psykopat med planer om at jævne østkysten med jorden.Se Under Siege 2: Dark Territory på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Under Siege 2: Dark Territory havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Under Siege 2: Dark Territory på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Under Siege 2: Dark Territory ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Under Siege 2: Dark Territory stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Under Siege 2: Dark Territory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Under Siege 2: Dark Territory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar